top of page

Meistä

VIDEOKUVAAJA.NET -palvelun tarjoaa Strand MediaLabs Oy

 

Strand MediaLabs on video- ja multimediaviestintään erikoistunut videotoimisto ja tuotantoyhtiö, joka käsittelee kuvaa ja ääntä niiden kaikissa muodoissa. Tuotamme luovia, ammattimaisia ja kustannustehokkaita mediaratkaisuja sekä yrityksille että yksityisille.

Yritys on perustettu vuonna 2007 ja vuosien varrella olemme tehneet satoja tuotantoja, joista muutamia olemme poimineet tälle sivulle.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, mutta matkustamme tarvittaessa kauemmaksikin. Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön tai tiedustelun tästä.

Image by Natalie Parham

Asiakkaitamme

Messukeskus

Olemme toteuttaneet Messukeskukselle usean vuoden ajan tapahtumatuotantoja, kävijä- ja asiakashaastatteluita sekä markkinointivideoita sosiaaliseen mediaan. Nopeatempoiset tapahtumat ja tiukat tuotantoaikataulut ovat meille arkipäivää.

Sodexo

Yritys- ja tuote-esittelyt, brändivideot ja testimoniaalit ovat meille tuttuja tuotantoja. Oli tavoite sitten herättää tunteita, jakaa tietoa tai synnyttää mielikuvia, me löydämme tarvittavat audiovisuaaliset keinot. Vuosina 2016-2019 olemme rakentaneet Sodexolle nettiin lounasravintoloiden ja kokouskeskusten esittelysarjan.

HSY

Olemme HSY:n monivuotinen sopimuskumppani ja toteuttaneet heille markkinointi-, koulutus- ja tapahtumavideoita.. Pääsimme esimerkiksi mukaan pelastusharjoitukseen, jossa koirien kanssa laskeuduttiin tunneliverkostoon etsimään kadonneita työntekijöitä. Katso oheiselta videolta miten sukeltaminen syvälle Helsingin katujen alle sujui.

Marja Kurki

Video on erityisen vaikuttava media visuaalisten tuotteiden markkinointiin. Muotiin liittyvät tuotteet ovat yksi hyvä esimerkki. Olemme kuvanneet ja editoineet Marja Kurjelle useita markkinointivideoita.

Climecon

Climecon on fiksuja sisäilmaratkaisuja tarjoava yritys. Tuotimme videon yrityksen projektista tulla hiilineutraaliksi ensimmäisten rakennusalan yritysten joukossa Suomessa. Katso videolta miten jokainen yrittäjä voi toteuttaa vastuullisuuden periaatteita ja aloittaa matkan kohti hiilineutraaliutta!

Suomen Cheerleadingliitto

Urheilutapahtumat ovat monesti teknisesti haastavimpia toteutuksia. Kameroita vaaditaan useita, olosuhteet sekä aikataulut ovat vaativia ja ottoja on vain yksi. Cheerleading on Suomessa kovassa nosteessa. Suomen Cheerleadingliitolle sekä sen jäsenseuroille olemme kuvanneet kymmeniä kisoja, livestriimauksia sekä koulutusvideoita.

Tesi

Videon avulla yritystarina herää eloon ja herättää katsojassa tunteita. Esimerkkinä Suomen Teollisuussijoitukselle tehtyjen videoiden sarja, joissa ääneen pääsevät yrittäjät ja kasvun tekijät. Tekoälyavustaja Jenny chattailee asiakkaiden kanssa.

Espoon kaupunki

"Meidän roskis" -projekti on Espoon kaupungin tapa vähentää roskaamista ja roskiksiin kohdistuvaa ilkivaltaa. 1700 lasta ja nuorta saivat mahdollisuuden suunnitella Espoon katukuvaan 167 taideroskista. Ympäristömuotoilija Niko Riepponen ja Westendinpuiston koulun oppilaat kertovat kokeilun tuloksista.

POP Pankki

POP Pankki tapasi Vain Elämää -sarjan viidennen kauden tähdet VIP-risteilyllä Eckerö Linen M/s Finlandialla. Mikä oli tähtien mielestä yhdessä vietetyn viikon paras hetki? Se selviää tuottamallamme videolla!

bottom of page