top of page

Tuotantopalvelut

Kokenut tuotantotiimimme hoitaa kuvaukset alusta loppuun.

 

Meiltä voit tilata täysin digitalisoidun tuotantoprosessin suunnittelusta kuvaukseen ja jälkituotantoon. Tuotannossa käytämme pilvipohjaisia online -työkaluja, jotka mahdollistavat videon prosessoinnin ja versiot nopeasti ja tehokkaasti.

Hyödynnämme jo olemassaolevan materiaalinne sekä tarjoamme uusia tekoälyn tuomia mahdollisuuksia 

 

Haluatko hyödyntää jo tuotettua materiaalia eri muodoissa osaksi videotuotantoa? Näiden lisäksi voimme hyödyntää omia laajoja videokirjastojamme videotuotannoissa, luoden erottautuvan ja vaikuttavan lopputuloksen. Olemme ottaneet käyttöön myös uusia tekoälypohjaisia työkaluja, joten myös niitä voidaan valjastaa projektiinne.

Ohjeistamme ja koulutamme omatoimiseen kuvaukseen.

 

Videotuotanto onnistuu myös etänä. Tällöin ohjeistamme ja koulutamme henkilöstönne käyttämään olemassa olevia laitteitanne (puhelin, videokamera) tai meidän toimittamia vuokralaitteita. Varmistamme ammattimaisen lopputuloksen raakamateriaalista valmiiseen videoon. 

 

Mikäli tarve on selkeä, alla olevasta linkistä voi lähettää digitaalinen briiffi niin palaamme sinulle mahdollisimman pian tuotantosuunnitelman ja kustannusarvion kera.

Tuotamme tapahtumavideot, markkinointivideot, some-videot ja livestriimaukset rautaisella ammattitaidolla avaimet käteen -periaatteella 

 

Esimerkkejä kustannuksista:s

  • Lyhyet markkinointivideot eri kanaviin alkaen 600 € (alv 0)

  • Videoluennot, koulutukset, seminaarit alkaen 750 € (alv 0)

  • Livestriimaukset alkaen 900 € (alv 0)

  • Tekoälyn hyödyntäminen videotuotannossa - hinnoitellaan tapauskohtaisesti

bottom of page