top of page

Tuotantopalvelut

Kokenut tuotantotiimimme hoitaa kuvaukset alusta loppuun.

 

Meiltä voit tilata täysin digitalisoidun tuotantoprosessin suunnittelusta kuvaukseen ja jälkituotantoon. Tuotannossa käytämme pilvipohjaisia online -työkaluja, jotka mahdollistavat videon prosessoinnin ja versiot nopeasti ja tehokkaasti.

Hyödynnämme jo olemassaolevan materiaalinne.  

 

Oletko tuottamassa historiikkia tai haluatko itse kuvaamaasi materiaalia eri muodoissa osaksi videotuotantoa? Näiden lisäksi voimme hyödyntää omia laajoja videokirjastojamme videotuotannoissa, luoden erottautuvan ja vaikuttavan lopputuloksen.

Ohjeistamme ja koulutamme omatoimiseen kuvaukseen.

 

Videotuotanto onnistuu myös etänä. Tällöin ohjeistamme ja koulutamme henkilöstönne käyttämään olemassa olevia laitteitanne (puhelin, videokamera) tai meidän toimittamia vuokralaitteita. Varmistamme ammattimaisen lopputuloksen raakamateriaalista valmiiseen videoon. 

Valitse alla olevista kategorioista tarpeesi ja lähetä meille digitaalinen briiffi niin palaamme sinulle mahdollisimman pian tuotantosuunnitelman ja kustannusarvion kera.

Markkinointivideot

Sisältää tuotannon suunnittelun ja valmistelun yhdessä kanssasi. Teemme kuvauksen tai kuvausohjeistuksen sinulle ja/tai henkilöstöllesi. Tarvittaessa toimitamme vuokrakaluston omatoimiseen kuvaukseen. 

 

Editoimme 15-90 sekunnin videon kuvamateriaalista (leikkaus, värimäärittely, äänityöt).

Toimitamme videon joko tiedostona tai valitsemaasi suoratoistopalveluun. Tuotantohenkilöstön matkat sisältyvät hintaan.

 

Hinta alkaen 600 € (alv 0)

Videoluennot ja -koulutukset

Sisältää tuotannon suunnittelun ja valmistelun yhdessä kanssasi. Teemme kuvauksen tai kuvausohjeistuksen sinulle ja/tai henkilöstöllesi. Tarvittaessa toimitamme vuokrakaluston omatoimiseen kuvaukseen. 

Editoimme max. tunnin videon kuvamateriaalista (leikkaus, värimäärittely, äänityöt).

Toimitamme videon joko tiedostona tai valitsemaasi suoratoistopalveluun.

Tuotantohenkilöstön matkat sisältyvät hintaan.

Hinta alkaen 750 € (alv 0)

Livestriimaus

Sisältää tuotannon suunnittelun ja valmistelun yhdessä kanssasi, kahden tai useamman hengen kuvaustiimiin ja tarvittavan kuvaus-, äänitys-, valaisu- ja tuotantokaluston. Huolehdimme livestreamingin järjestämisestä, livemiksauksesta ja streaming -ohjelmistosta.

Arkistoimme valmiit videot teräväpiirtomuodossa. Striimiin voidaan lisätä yksinkertaisia grafiikoita, kalvoja ja tekstejä. Tuotantohenkilöstön matkat sisältyvät hintaan.

Hinta alkaen 900 € (alv 0)

bottom of page